kerkdienst in de Andreas, bevestiging ambtsdragers

Kerkdienst
Noordwestwijk
Datum: 
zondag 11 januari 2015 - 10:00
Predikant: 
B.J.D.van Vreeswijk

In deze dienst hopen we een aantal ambtsdragers te bevestigen, namelijk Peter de Haan, Sleedoornlaan 5 (ouderling), Johan Brouwer, Vijzelpad 28 (diaken) en Lambertus Hoogers, Allee 13  (ouderling-kerkrentmeester). Ook hopen we Kaleb Woudenberg, Beekstraat 8 te bevestigen als bezoekbroeder. We luisteren in deze dienst naar de roeping van de eerste discipelen, zoals Johannes dat weergeeft in Johannes 1: 35-43. Waardoor kwamen zij eigenlijk in beweging? Hoe werkt dat nu? Deze vragen kunt u zich ook stellen als u zich wil voorbereiden op de dienst.

De voorganger in deze dienst is de wijkpredikant ds. B.J.D. van Vreeswijk. In de bijlage vindt u een overzicht van de dienst met de tekst van de liederen
Er is kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Er zijn drie groepen, een groep voor kinderen uit groep 1 tot en met 3 van de basisschool, een groep voor de kinderen van groep 4 tot en met 6 en een groep voor groep 7 en 8. De kinderen komen eerst gezamenlijk met de ouders naar de kerk. Tijdens de dienst gaan zij naar een andere ruimte in de kerk.
Er is kinderoppas in Kerkplein 1. Deze ruimte is te bereiken via de kerk.