Stiltewandeling op 1 april start niet in Andreas- maar Emmaüskerk

Activiteit
Algemeen
Datum: 
zaterdag 1 april 2023 - 9:00
Locatie: 
Emmaüskerk

Verbinding en bescherming. Deze woorden staan centraal in de Stiltewandeling die dichter Hans Lambrechts en ds. Wim Hortensius dit jaar organiseren. Musicus Jaap Zwart verleent deze keer muzikale medewerking. De Stiltewandeling wordt gehouden op zaterdagmorgen 1 april.

 

We starten in tegenstelling tot eerdere berichtgeving niet in de Grote of Andreaskerk maar in de Emmaüskerk. In de Andreaskerk beginnen om 9.00 uur repetities voor het benefietconcert ‘s avonds voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië onder leiding van Herman Weelink.

 

De Stiltewandeling sluit aan bij het Hanzejaar 2023 waar Hattem aan meedoet. Vanuit de Hoenwaard zie je twee Hanzesteden liggen: Hattem en Zwolle. Twee steden langs de IJssel met elk hun eigen geschiedenis. En ook twee gemeenten die via drie bruggen en een veerpont met elkaar worden verbonden. De muziek, gedichten en inspirerende teksten haken in op de woorden verbinding en bescherming. Ook biedt deze Stiltewandeling gelegenheid om de drukte van alledag even te parkeren en (deels) in stilte na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek van God in je leven.

 

De starttijd is 9.00 uur en rond 11.30 uur keren we weer bij de Emmaüskerk terug. We nodigen u en jou van harte uit om mee op pad te gaan. Wie slecht ter been is kan desgewenst ook alleen de deels muzikale start van deze activiteit bijwonen.

 

Aanmelden kan via het mailadres scribapw@pknhattem.nl En wie op het allerlaatste moment nog denkt ‘ik wil ook meedoen aan deze wandeling’ is nog van harte welkom vanaf 8.50 uur in de Emmaüskerk. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met ds. Hortensius (038 4524660) of Hans Lambrechts (06 15380698).