Stiltewandeling

Activiteit
Leerhuis
Datum: 
zaterdag 1 april 2023 - 9:00
Locatie: 
Emmaüskerk

In 2023 wordt opnieuw een Stiltewandeling gehouden. Nadat wij vorig jaar in de bossen en de heidevelden van de Renderklippen hebben gewandeld, zal de route deze keer richting de Hoenwaard gaan, met uitzicht op Zwolle. Hattem en Zwolle, twee prachtige Hanzesteden, die in het Hanzejaar 2023 in de belangstelling staan.
Wij starten onze wandeling om 9.00 uur in de Emmaüskerk met toepasselijke orgelmuziek door Jaap Zwart. Vervolgens lopen wij via de Verkentoren en de Hoenwaardsebrug richting de Hoenwaard. Uiteindelijk eindigen wij weer bij de Emmaüskerk. Passende woorden bij deze Hanzewandeling in stilte zijn verbinding en bescherming. Dichter Hans Lambrechts zal onderweg weer enkele gedichten ten gehore brengen en ds. Wim Hortensius zal enkele teksten en vragen met ons delen. Wij zullen ook een gedeelte in stilte wandelen en wie daar behoefte toe voelt, kan ook de hele wandeling in stilte doorbrengen.
Doel van de Stiltewandeling is de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek die God inneemt in jouw leven.

Inleiders en contactpersonen:
ds. Wim Hortensius en Hans Lambrechts