Stiltewandeling

Activiteit
Leerhuis
Datum: 
zaterdag 23 maart 2024 - 9:00
Locatie: 
Pastorie Gaedsberghweg

In 2024 wordt opnieuw een Stiltewandeling gehouden, op zaterdag 23 maart.
Dichter Hans Lambrechts zal onderweg weer enkele gedichten ten gehore brengen en ds. Wim Hortensius zal enkele teksten en vragen met ons delen. Wij zullen ook een gedeelte in stilte wandelen en wie daar behoefte toe voelt, kan ook de hele wandeling in stilte doorbrengen.
Doel van de Stiltewandeling is de drukte van alledag even tussen haakjes te zetten en na te denken over jezelf, de mensen van wie je houdt, over het grote geheel en de plek die God inneemt in jouw leven. Het thema is ‘De veelkleurigheid van God’. Ieder mens is uniek, voor zichzelf, voor een ander, voor God. Wij geloven dat God van deze veelkleurigheid geniet en deze veelkleurigheidzelf ook in de schepping heeft gelegd, ook door de verschillende seizoenen.  

We wandelen dit keer naar en over de Wezepse Heide. Wij starten om 9.00 uur bij de pastorie aan de Gaedsbergh met een muzikale introductie en houden een koffiestop op de heide. Bij terugkomst in de pastorie zal er ter afsluiting ook koffie en thee, wat fris zijn. Rond 12.00 uur is het programma ten einde.