Stiltewandeling

Activiteit
Leerhuis
Datum: 
zaterdag 8 april 2017 - 14:00
Locatie: 
Kapel pastoraal centrum De Hezenberg Hattem

Op zaterdag 8 april, kort voor de start van de Goede Week, wordt er in Hattem weer een Stiltewandeling gehouden. Een mooie gelegenheid om de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek van God in je leven.

Deze keer start de Stiltewandeling niet om half zeven 's avonds maar al om twee uur 's middags. "Dit betekent dat we geen zaklantaarns mee hoeven te nemen en onderweg ook van ons af kunnen kijken", deelt mede-organisator Hans Lambrechts mee. "En we starten dit jaar niet in de Emmaüskerk maar in de Kapel van pastoraal centrum De Hezenberg, gevolgd door een wandeling in de omgeving met gedichten, inspirerende teksten en stiltemomenten."

De wandeling eindigt rond kwart over vier ook weer op het terrein van De Hezenberg. Het verzoek is om zoveel mogelijk per fiets of lopend naar de startlocatie te komen. Wie niet in Hattem woont kan zijn auto op de reguliere parkeerplaats van het pastoraal centrum parkeren.
Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld, maar mensen die op het laatste moment nog denken ‘ik wil ook graag mee lopen’ zijn ook nog welkom.

Inleiders:
Ds. Wim Hortensius, dichter Hans Lambrechts en musicus Harm Jansen
Contactpersoon:
Ds. Wim Hortensius (tel. 038-4524660, e-mail hortensiusw@gmail.com) en Hans Lambrechts (06-15380698, e-mail hlambrechts@kpnmail.nl)