kerkdienst in de Andreaskerk, Opening Winterwerk

Kerkdienst
Noordwestwijk
Datum: 
zondag 20 september 2015 - 10:00
Predikant: 
B.J.D. van Vreeswijk

Zondag 20 september starten we in de morgendienst het winterwerk. Voorganger in deze dienst is ds. Van Vreeswijk. Ook ds. Karels zal in deze dienst betrokken zijn. Het thema van het openingsweekend is: ‘Delen in overvloed’. Naar aanleiding van Mattheüs 25: 14-30. We zijn geroepen om wat Hij ons heeft toevertrouwd, vruchtbaar te laten zijn in het leven van alledag. God heeft ons veel gegeven. Maar wat gaan we eigenlijk delen? Daarin willen we elkaar in én buiten de gemeente laten delen. God is een God van overvloed. Daar leven we als gemeente van. 

Helaas is het een overzicht van de dienst  met de tekst van de liederen nog niet beschikbaar. Wel kunt u in de bijlage een overicht vinden zonder de tekst van de liederen, zodat u de meest liederen uit de gebruikelijke liedbundels zelf kunt vinden.
Er is kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Er zijn drie groepen, een groep voor kinderen uit groep 1 tot en met 3 van de basisschool, een groep voor de kinderen van groep 4 tot en met 6 en een groep voor groep 7 en 8. De kinderen komen eerst gezamenlijk met de ouders naar de kerk. Tijdens de dienst gaan zij naar een andere ruimte in de kerk.
De kinderoppas De Ark wordt gehouden in Kerkplein 1. Deze ruimte is te bereiken via de kerk.

BijlageGrootte
Microsoft Office-documentpictogram Liturgieoverzicht150920.doc24 KB