kerkdienst, Derde Adventszondag, Viering Heilig Avondmaal

Kerkdienst
Noordwestwijk
Datum: 
zondag 11 december 2016 - 10:00
Predikant: 
B.J.D. van Vreeswijk

De voorganger in deze dienst is de wijkpredikant ds. B.J.D. van Vreeswijk. In deze dienst vieren we het Avondmaal. Het thema van deze dienst is: Geef je ogen de kost, naar aanleiding van het advents- en kerstproject van de kindernevendienst Speurtocht. De bijbelgedeelten zijn: Jesaja 35: 1-10 en Mattheüs 11: 2-11. Wie zich voorbereiden wil op de dienst kan zich de vraag stellen: Wat zou het thema ‘Geef je ogen de kost!’ eigenlijk zeggen?
In de bijlage vindt u een overzicht van de dienst met de tekst van de liederen. Van één lied ontbreken de coupletten. Het is de bedoeling dat die coupletten morgen aangevuld worden. Opnieuw lukt het niet om het bestand in Word op de website te zetten. Aan een oplossing wordt gewerkt. Het staat nu in PDF.
Er is kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. Er zijn twee groepen, een groep voor kinderen uit groep 1 tot en met 3 van de basisschool, een groep voor de kinderen van groep 4 tot en met 6.  De kinderen komen eerst gezamenlijk met de ouders naar de kerk. Tijdens de dienst gaan zij naar een andere ruimte in de kerk. De kinderen van groep 7 en 8 maken de dienst mee in de kerk. Voor hun wordt materiaal uitgereikt om de dienst beter te kunnen volgen.
De kinderoppas De Ark wordt gehouden in Kerkplein 1. Deze ruimte is te bereiken via de ke