Startdienst "winterwerk" in Emmaüskerk

Kerkdienst
Protestantse Wijkgemeente
Datum: 
zondag 21 september 2014 - 10:15
Predikant: 
Ds.P.A.Eigenhuis en Ds.E.R.Veen

Zondag 21 september beginnen we het winterwerk van de Protestantse wijkgemeente i.w. met een

STARTDIENST in de Emmaüskerk.

Vanaf 9.30 uur (inloop met koffie) 10.15 uur kerkdienst.

Voorgangers: Ds.Paulineke Eigenhuis en Ds.Egbert R.Veen

Deze morgen wordt de dienst anders ingevuld dan we doorgaans gewend zijn. Het thema is “Talenten”, en dat zullen we ook volop zien en horen. Meestal is er na de kerkdienst gelegenheid om samen koffie etc. te drinken, dit keer beginnen we om 9.30 uur met een inloop met koffie, thee, limonade en…. vooral ook ontmoeting. Tegen 10.10 uur gaan we vanuit de ontmoetingsruimte naar de kerkzaal voor de kerkdienst, die om 10.15 uur zal beginnen.

Tijdens de dienst zal o.a. geld worden uitgedeeld aan onze jongeren. Waarom en waartoe dat hoort en ziet u wel. Maar kom het wel meemaken s.v.p.!!

Na de kerkdienst komen we opnieuw bijeen in de ontmoetingsruimte voor verdere info van activiteiten, maar ook om samen deze morgen af te sluiten met o.a. een gezamenlijke maaltijd. Iedereen die aan deze maaltijd wenst deel te nemen (en we hopen dat u dat allemaal bent!) vragen wij om zelf iets mee te nemen voor de maaltijd. U mag zelf bepalen wat u lekker vindt, uw smakelijke bijdrage wordt weer verdeeld onder de overige deelnemers. Uw bijdrage kunt u bij de inloop of voorafgaande aan de dienst afgeven op de daarvoor bestemde tafels of aan één van de leden die de organisatie van deze startdienst in handen hebben.

We zien uit naar een inspirerende dienst aan het begin van een hopelijk eveneens inspirerend seizoen.

zie hieronder de orde van dienst.